fbpx

beMatrix, uw betrouwbare partner

Door te werken met beMatrix kunt u rekenen op de continue ondersteuning door een ervaren, professioneel team dat in alle fasen van uw project met u meedenkt. Dat begint bij het ontwerp: uw ideeën worden vertaald in een technische tekening. De gedetailleerde onderdelenlijsten en duidelijke montagetekeningen besparen u veel tijd tijdens de opbouw.

Voor, tijdens en ook na uw project staat beMatrix voor u klaar. De klanten van beMatrix kunnen rekenen op een uitgebreid en innovatief productgamma, creatieve ontwerpen, grondige technische en commerciële ondersteuning, flexibele levertijden en alle voordelen van een sterk en samenhangend internationaal verkoopnetwerk.

Zeer grote huurvoorraad

Zeer grote huurvoorraad

Dankzij onze grote huurvoorraad kunt u alles bouwen wat u voor ogen hebt. Als u het met onze beCAD designtool in My beMatrix kunt ontwerpen, dan kunt u het ook huren bij ons. Onze voorraad bevindt zich in verschillende Service Centres binnen en buiten Europa.
Verhuur op korte of lange termijn

Verhuur op korte of lange termijn

We bieden twee verschillende verhuurmogelijkheden aan zodat u altijd geniet van een gunstig tarief en een oplossing die aansluit bij wat u zoekt. Huren op korte termijn heeft een maximale looptijd van drie weken, op lange termijn is er een minimale looptijd van zes maanden. Uw accountmanager helpt u graag bij de keuze van de beste optie in functie van het type producten dat u nodig hebt.
Logistieke ondersteuning

Logistieke ondersteuning

Onze Service Centres maken het opbouwen van standen in het buitenland alleen maar eenvoudiger. beMatrix organiseert de logistiek van uw bestelling en helpt bij het transport van het vertrek tot de aflevering, inclusief alle douaneformaliteiten, etc.
Opbouw vooraf

Opbouw vooraf

Door een stand vooraf al eens op te bouwen, kunt u uw klant overtuigen en de laatste risico’s of twijfels wegnemen. Als dat nodig is, biedt het beMatrix-team een plaats waar u uw stand kunt opzetten en uw klant kunt uitnodigen. Uiteraard helpen we graag bij de opbouw.
bePartners

bePartners

beMatrix streeft ernaar om de allerbeste service te bieden. Als fabrikant van het originele modulaire kadersysteem met grote gaten kiezen we er daarom voor om met een select netwerk van gespecialiseerde bePartners te werken. Die kiezen we zelf uit en onderwerpen we elk jaar aan een audit. Al deze bePartners staan klaar om u te helpen.
Klantondersteuning

Klantondersteuning

Het verhaal begint bij de aanvraag van de klant. Samen met een lokale beManiac worden zowel het technische als visuele aspect van uw project besproken. Met onze gedetailleerde offerte weet u perfect waaraan u zich kunt verwachten.
My beMatrix

My beMatrix

Wilt u uw volledige ontwerpproces optimaliseren en tijd winnen bij de ondersteuning van uw klanten? Met het platform My beMatrix bieden we u daarvoor een gebruiksvriendelijke totaaloplossing. Neem contact op met uw lokaal Service Centre om toegang te krijgen tot dit onlineplatform.
Opleidingen

Opleidingen

Zelf standen leren opbouwen met het snelste systeem op de markt? In onze lokale trainingen vertellen we u alles over beMatrix en over onze oplossingen. We leren standenbouwers hoe ze ons kadersysteem het best gebruiken en hoe ze een LEDskin-oplossing handig kunnen opzetten. Tijdens deze opleiding leert u heel wat nuttige tips & tricks. Dat is ons doel!